Socialt Netværk på Boblberg.dk

Kunne du tænke dig nogen at dele dine fritidsinteresser med? Hvad enten du dyrker sport, spiller spil, kan lide at gå lange ture, eller bare nyder at sludre med nogen over en kop kappe, findes der nu en hjemmeside, som gør det muligt at finde andre med samme interesse: Velkommen til Boblberg.dk!

Ideen til Boblberg.dk er opstået i et samarbejde med en række af landets kommuner, og det primære formål er at skabe netværk mellem folk. Det henvender sig til personer i alle aldre og har pt. aktive brugere i alderen 11-89 år.   

Du kan tilmelde dig hjemmesiden og oprette en aktivitet, hvor andre kan tilmelde sig. Alternativt kan du selv melde dig til andres arrangementer. Der er således et væld af spændende aktiviteter, hvor du nemt, hurtig, og frem for alt, gratis kan få kontakt til andre med samme interesser som dig selv.

Om de aktiviteter, man søger at indgå i, udgøres af enkeltpersoner, foreninger eller frivillige organisationer, er uden betydning – alle kan tilmelde sig, hvorfor der er mange forskellige aktiviteter, at vælge imellem.

 

Boblberg i Aalborg

I Aalborg Kommune er boblberg.dk i stærk medvind – især hos de studerende. Det store uddannelsesudbud i Aalborg Kommune, og det høje antal unge, resulterer i at der er en stor aktivitet på hjemmesiden. Selvom Boblberg.dk hyppigt bliver benyttet af studerende, betyder det ikke, at det kun er unge, som benytter sig af hjemmesiden. Alle aldersgrupper er repræsenteret, så ønsker du at blive besøgsven eller måske at møde mennesker rige på livserfaring, er boblberg.dk også stedet for dig.  

Om end boblberg.dk geografisk er afgrænset til de danske kommuner, benyttes siden i stadig større omfang af internationale studerende, såvel som flygtninge i Danmark, som ønsker at indgå i aktiviteter med danskere og andre udlændinge.

Såfremt du ønsker bekendtskaber fra andre kulturer, vil boblberg.dk derfor også kunne bruges til dette formål.

Kunne det lyde som noget for dig? Så besøg www.boblberg.dk

Del siden