Rådgivning

Her finder du henvisninger til sider, der tilbyder forskellige former for uddannelsesrådgivning og - vejledning. Klik på bannernerne for at besøge siderne. 


 

Statens uddannelsesguide samler landets uddannelsestilbud og kan bruges af folk, som søger uddannelse, i alle aldre. 


UU-Aalborg (Ungdommens Uddannelsesvejledning) tilbyder rådgivning og vejledning til dem, som er i tvivl om, hvilken vej de vil gå i uddannelsessystemet. UU-Aalborg ligger i Uddannelseshuset på Kayerødsgade 37, hvor du i åbningstider altid kan komme til åben vejledning.

 


Studenterrådgivningen tilbyder hjælp til studerende. Både under studiet med hjælp til eksamensangst og stress, men også hjælp til, hvilket studie man skal vælge.

 


Headspace er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Ingen problemer er for store eller små, og alt foregår på de unges præmisser.

Der er ingen ventetid, og man kan ringe, sende en mail, chatte eller lægge vejen forbi det nærmeste headspace og få en samtale.  

  


Studenterpræsterne Aalborg tilbyder gennem personlige samtaler og samtaleforløb hjælp og vejledning til alle studerende på AAU og UCN vedr. personlige, studiemæssige, sociale og eksistentielle problemer. Al rådgivning er gratis, underlagt absolut tavshedspligt og kan også ske anonymt. Der er normalt ingen eller kort ventetid.

 


Ungerådgivningenen hjælper hver dag unge med problemer i familien, skolen eller med vennerne. De møder hver dag unge, der slås med ensomhed, mobning, spiseproblemer, selvmordstanker, vold, overgreb, lavt selvværd mm. 

Du kan komme i åben rådgivning hvis: 

• du er mellem 14 og 26 år. 
• du har brug for at tale med nogen om det, du synes er svært. 
• du er forælder eller pårørende til en ung, der har det svært. 

Del siden