Biblioteker

Aalborg har masser af biblioteker. Udover Aalborg Kommunes egne biblioteker har Aalborg Universitet (AAU) og University College Nordjylland (UCN) også en række biblioteker. 

Alle biblioteker kan bruges af alle. 


Aalborg Hovedbibliotek

Aalborg Bibliotekerne - Aalborg kommunes folkebibliotek - er et mødested og kulturhus for børn og voksne i alle aldre. Brug deres åbne biblioteker når du har tid. På alle biblioteker er der WIFI og siddepladser. Der er naturligvis mulighed for at kopiere og scanne, samt printe.

Hovedbiblioteket ligger på Rendsburggade 2 i Aalborg Centrum, men der findes afdelinger rundt i hele byen.

www.aalborgbibliotekerne.dk

 Facebook Aalborg bibliotek Instagram Aalborg Bibliotek


Aalborg universitetsbibliotek

Aalborg Universitetsbibliotek (AUB) understøtter både forskere og studerende i deres daglige arbejde. De underviser, hjælper og stiller faciliteter til rådighed, der kan gøre dagligdagen lettere.

AUB har hovedafdeling på Kroghstræde i Aalborg Øst, men de har også afdelinger på Niels Jernes vej og i centrum - bl.a. i Nordkraft og på Strandvejen.

www.aub.aau.dk

 Facebook Aalborg Universitet


UCN bibliotek

UCN Biblioteket er uddannelsesbibliotek for hele UCN.

Biblioteksafdelingerne er indrettet som studiemiljøer, hvor du har mulighed for at sidde enten alene eller sammen med dine medstuderende og arbejde med projekter og opgaver.
Biblioteket har den litteratur, som er relevant for dit fagområde, og personalet står klar til at hjælpe dig med din informationssøgning, når du skal i gang med dine projekter og opgaver.

UCN Biblioteket har i alt fem afdelinger - fire i Aalborg og én i Hjørring.

www.ucnbib.dk

Twitter UCN bibliotek

Del siden