Boliggaranti til dig som ny studerende

Efterårets nye studerende slipper for at ræse igennem boligmarkedet uden held. I Aalborg tilbyder vi nemlig boliggaranti til nye studerende.

Tilmelding til boliggaranti-listen åbner igen i juli 2021. 

Tilflyttere til Aalborg by med studiestart fra efterårssemestret vil, hvis de er tilmeldt garantien, komme foran i køen og bliver tilbudt en kollegie- eller ungdomsbolig med indflytning fra 1. august til 15. december. Du vil altså være garanteret en bolig inden d. 15 december 2020. Du kan kun skrive dig på boliggarantilisten ml. 1. juli og 31 august.

Det betyder ikke, at du skal bo på gaden eller sove på dine venners sofaer frem til 15. december. Her gælder tag-over-hovedet garantien (pssst den skal du også selv tilmelde dig).

 

Garantierne skal sikre, at du kan fokusere på at komme godt i gang med dit studie uden alt for meget uro og postyr. Samtidig vil vi i Aalborg kommune gerne sikre, at de studerende benytter de tilbud, som AKU ligger inde med.  

Boliggarantien og tag-over-hovedet-garantien gives under bestemte forudsætninger og betingelser, så sørg for at orienter dig grundigt i reglerne, inden du kaster dig ud i projekt boliggaranti. Du kan tilmelde dig boliggaranti og sikre dig, at du er klædt på til at indgå på listen på www.aku-aalborg.dk.

 

 

Fire studiner spiser is på Aalborg Havnefront

Del siden