Om Study Aalborg

Study Aalborg er DIN indgang til uddannelsesbyen Aalborg!

 

Her på Study Aalborg samler vi de informationer, som er relevante for studerende i Aalborg - både for dem der overvejer at studere i Aalborg og dem, som allerede studerer her i byen.

 

Study Aalborg er et kommunalt foretagende og vi arbejder med at formidle byens aktiviteter samt udvikle byen aktivt. Det gør vi ved at rette indsatser mod de delmål, hvilket præsenteres i uddannelsesstrategien 2019-2022 (webtilgængelig).

 

Vi står også bag en række gratis aktiviteter, som er rettet mod dig som bruger af byen.

  • Sports- & kulturmesse: Vi afholder messe, hvor du kan møde forskellige sportsklubber og kulturelle foreninger. Så er du interesseret i at starte til basketball, eller at blive frivillig, så mød op her og kig dig lidt omkring
  • Byvandring og fremvisning af studiebolig: I forbindelse med studiepraktik afholder vi i oktober måned en fremvisning af studieboliger og en guidet tur rundt i byen, så potentielle studerende kan se, hvordan man kan bo i Aalborg. 
  • Kulturcrawl: Vandring rundt på lokationer i byen, som inviterer indenfor. Her kan du møde de fællesskaber, initiativer og koncepter, som du måske ikke normalt støder på i din dagligdag.
  • Stand og fremvisning af studiebolig: I forbindelse med Åbent Hus Aalborg kan man møde os på vores stand, samt komme med ud og se studieboliger. 
  • Studiestart: Vi er at finde på stande på både UCN og AAU i forbindelse med studiestarten for internationale studerende.
  • StudyAalborg messe: Vi er en del af holdet bag messen og der er altid en af vores medarbejdere til stede på gulvet eller bag kulisserne.
  • Åbent Hus Aalborg: I samarbejde med UCN, Dania, Martec, AAU, Forsvaret, Det Jyske Musikkonservatorie, Studievalg Danmark og Aalborg Kommune holder vi åbent hus, så du kan møde de videregående uddannelser i Aalborg. 

 

Aalborg havnefront Jomfru Ane Parken
Fjordparken Udsigten på Aalborg havn


Vi hører gerne fra dig

Vi er her for de studerendes skyld. Vi vil altid gerne høre fra dig som studerende og deler gerne historier her på siden. Vi forsøger også at besvare generelle spørgsmål om studieliv i Aalborg efter bedste evne.

Skriv til os på studyaalborg@aalborg.dk eller besøg os på StudyAalborgs facebook. 

Skriv gerne en mail eller besked på facebook hvis du har forslag til hjemmesiden, tips om arrangementer og begivenheder eller bare gerne vil dele din oplevelse af Aalborg med os - Uddannelsesbyen Aalborg er noget vi skaber sammen!

 

Del siden