Åbent Hus-arrangement d. 2/3/2018

Fredag d. 2/3 blev der afholdt Åbent Hus-arrangement m. videregående uddannelser i Create, Nordkraft og Musikkens Hus v. Havnefronten i Aalborg. Mere end 100 videregående uddannelser fra Nordjylland var repræsenteret. I den forbindelse var også StudyAalborg til stede og stod for afvikling af en række byvandringer for kommende studerende. Deltog du, eller har du lyst til at vide hvordan det gik, så læs med nedenfor.

Aalborg er disse år i en rivende udvikling som uddannelsesby, hvilket ses som en meget positiv tendens. For at fortsætte denne udvikling bliver der løbende arrangeret events for at give kommende studerende et indblik i de mange tilbud, som Aalborg har at byde på. 

Et af disse events er Åbent Hus, som de seneste par år er blevet afholdt v. Havnefronten i Aalborg efter et messekoncept i hhv. universitetsbygningen Create, det nedlagte kraftværk Nordkraft og Musikkens Hus. I år var over 100 videregående uddannelser repræsenteret med en stand, hvor nysgerrige kunne få sig en snak med repræsentanter fra de forskellige uddannelser. 

  

StudyAalborg var også repræsenteret til Åbent Hus-arrangementet. Vi var her til stede med en stand, hvor formidling af diverse kulturtilbud og lignende var i højsædet. 

I tillæg til messen blev der også afviklet byvandringer, hvor interesserede fik en guidet tur rundt i Aalborg. På disse vandringer blev der fremvist en studielejlighed, hvor deltagerne kunne se de gode (og billige!) forhold man kan bo under i midtbyen som studerende. 

Videre gik turen forbi en række af de mest centrale lokationer i midtbyen for studerende i form af eksempelvis Studenterhuset, Jomfru Ane Parken og Hovedbiblioteket. Trods koldt vejr og kraftig vind var der godt med deltagere på byvandringerne, hvilket var en fornøjelse at se.  

Her fra StudyAalborg skal der lyde tak for en god messe og en række gode byvandringer. Vi håber naturligvis på at se jer deltagere igen til studiestart på en af de mange videregående uddannelser i fremtiden!

Del siden