Åbent Hus 2018

Har du ønske om at studere på en af de videregående uddannelser i Aalborg? Så kom til Åbent Hus-arrangement i Aalborg midtby!

Vær med når en lang række uddannelser fra Aalborg Universitet, University College, Erhvervsakademi Dania, Martec, Det Jyske Musikkonservatorium og Forsvaret åbner dørene for interesserede i Nordkraft-bygningen, Create og Musikkens Hus ved Havnefronten i Aalborg. 

De forskellige uddannelser vil blive præsenteret både i form af en messe med stande, hvor du kan prøve en række aktiviteter og tage en snak med folk fra uddannelserne om hvad de kan tilbyde dig, samt i form af en række oplæg, hvor indholdet i de forskellige uddannelser vil blive præsenteret.  

Du har desuden mulighed på at komme på en guidet byvandring rundt i Aalborg, hvor en række seværdigheder vil blive fremvist, og hvor du samtidig vil blive præsenteret for en af de mange skønne studieboliger i byen. StudyAalborg vil stå i spidsen for disse vandringer - mød os på vores stand i Create og kom med på byvandring enten kl. 12.30 eller kl. 13.30.  

Program og gratis transport for arrangementets deltagere 

For at se et samlet program over Åbent Hus-arrangementet, klik her. Via linket finder du desuden også information om muligheder for gratis transport for gæsterne v. arrangementet. 

Del siden