Velkommen til nye studerende i Aalborg 2020

Vi i StudyAalborg vil gerne byde varmt velkommen til de nye studerende i Aalborg.

I begyndelsen af din studietid er der helt naturligt en masse nye fede indtryk, og det kan svært at navigere i alle de informationer, som du får med dig på din vej. Dette år er bestemt ingen undtagelse, hvor Corona påvirker studiestarten og generelle aktiviteter i byen. Vi vil i StudyAalborg gerne gøre det lettere for dig som studerende, hvorfor vi  tilbyder dig let adgang til informationer omkring studie-og fritidsaktiviteter, der finder sted i Aalborg året rundt.

 

Her på StudyAalborg.dk samler vi væsentlige informationer, så du altid kan holde dig opdateret omkring begivenheder og arrangementer i byen, sportsklubber, studiejobs og mulighed for frivilligt arbejde. Vi står også selv bag flere større initiativer, der er målrettet dig som studerende. Følg derfor gerne med her på siden eller følg os på Facebook.

 

Nedenstående billeder blev taget fra sidste års studiestartsarrangement på havnen.

Studiestartsdag på havnefronten i solskin

 

Studiestartsdag på havnefronten i solskin

 

Brænder du inde med tips, som vi bør sprede budskabet om, så skriv endelig til os på mail eller på Facebook. Vi har et stort ønske om, at være i tæt dialog med studerende i byen og vil meget gerne høre fra jer!

Del siden