Stor ny jobportal for studerende

De studerende har fået sig en ny jobportal, fyldt med muligheder, for dem der vil have en fod indenfor på arbejdsmarkedet.

Business Region North Denmark (BRN) har for nyligt lanceret sin nye hjemmeside studiejobnordjylland.dk. Hjemmesiden har til formål, at være et samlingspunkt som studerende kan bruge til at finde spændende studiejob. Studieportalen er blevet til som et samarbejde mellem de 11 Nordjyske kommuner og Region Nordjylland.  

Michael Christensen sidder til dagligt som chefkonsulent i Mariagerfjord Kommune, og er en af tovholderne på projektet om de nye studiejob: ”Studiejobs er ligesom et Kinderæg i guld. Skaber merværdi i virksomheder og organisationer. Giver studerende værdifulde erhvervserfaringer. Fører ofte til at virksomheden finder sin kommende fuldtidsmedarbejder, når den studerende afslutter uddannelsen. Så derfor vil jeg råde de studerende til en ting - at få sig et studiejob.”.

Michael Christensens betragtninger bakkes op af dimittendledigheds undersøgelser der viser, at unge med studierelevant erhvervserfaring kommer hurtigere i job end dem uden.

studiejobnordjylland.dk kan du søge på en bred vifte af jobs, fordelt på en lang række forskellige brancher og funktioner. Der er mange faggrupper der kan få gavn af den nye portal. De strækker sig fra fødevare og ernæring, kontor administration og HR, til kunst kultur og design. Siden vil løbende blive opdateret med nye spændende jobs, så vi opfordrer til at holde dig orienteret med hvad der bliver slået op.

Del siden