Ny uddannelsesstrategi på vej

Går du og spekulerer på, hvilke muligheder du har som studerende i Aalborg? Eller har du nye ideer til, hvordan Aalborg kan blive en bedre uddannelsesby? Så vil Aalborg Kommune meget gerne høre, hvad du har på hjerte.

Aalborg Kommune er i øjeblikket i gang med at indsamle viden om, hvad der gør Aalborg til en attraktiv by for unge studerende/elever og hvordan vi kan gøre byen endnu bedre som uddannelsesby. Den viden skal bruges som et led i udarbejdelsen af en ny uddannelsesstrategi for 2019-2022. Strategien skal ikke blot sikre, at flere unge vil søge mod Aalborg, når de vælger uddannelse, men også at byen er et rart sted at være for dig, mens du uddanner dig.

 

Visionen er, at Aalborg skal være Danmarks bedste uddannelsesby. Du kan hjælpe os på vej til at indfri denne vision. 

 

Torsdag den 15. august 2019 kl. 13:00-16:30 afholder Sundheds- og Kulturforvaltningen en innovativ workshop som inspiration til udformningen af den nye uddannelsesstrategi for 2019-2022. Her vil dine tanker og ideer blive brugt som input til strategiens indhold og hvor man kan sætte ind for at optimere forholdende for de unge studerende/elever i uddannelsesbyen Aalborg.

Arrangementet finder sted i Utzon Center - det Obelske Auditorie, Slotspladsen 4 9000 Aalborg. Du kan tilmelde dig på: www.nemtilmeld.dk, senest den 9. august så sørger vi for, at der er kaffe og kage til dig på dagen. 

 Aalborg havnefront

 

 


 

 

Del siden