Jul i Aalborg

 

I Aalborg midtby bliver mørket lyst op af smukke juledekorationer, der hænger over vejene. Du kan også gå forbi det store juletræ på Nytorv, og komme i ægte julestemning.

Vil du have endnu mere jul, så tag en tur til Gammeltorv og oplev et af Aalborg Citys hyggeligste julemarkeder fyldt med alt, hvad dit julehjerte kan begære. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse i små boder, dufte til julegraner, tage en tur i pariserhjulet og se den flotte udsigt over midtbyen, varme sig på lidt søde drikke eller synge med på julemusik. Se åbningstider og programmet.

En tur på julemarkedet på Gammeltorv kan eventuelt kombineres med en tur på skøjter ved C. W. Obels Plads. Skøjtebanen er åben fra d. 29 november indtil marts 2020. Vintermånederne kan derfor bruges  til at øve dine skøjteevner. Der er både mulighed for at medbringe egne skøjter og skøjteudlejning. Banen holder åbent på hverdage kl. 15.00 – 20.00, lørdage og søndage kl. 11.00 – 18.00 og i skolernes ferie kl. 12.00 - 20.00.  Se mere information om skøjtebanen www.Aalborg.dk.

Aalborg Julemarked


Bliver det for koldt at være ude i vintervejret, kan du trække indenfor hos Aalborg Teater. Uanset om du er til jul eller ej, så er der med garanti et teaterstykke for dig. Du kan læse meget mere om de spændende forestillinger, der finder sted i december og i det nye år på Aalborg Teaters hjemmeside. Som altid er der rabat priser til unge under 25 år og studerende (uanset alder). 

Har du tips til gode oplevelser i byen så skriv gerne til os på study Aalborgs Facebook eller studyaalborg@aalborg.dk

Del siden