Jul i Aalborg

 

Mangler du at komme rigtigt i julestemning? Tag en tur til Gammel Torv og oplev et af Aalborg Citys hyggeligste julemarkeder fyldt med alt dit julehjerte begærer. Her er rig mulighed for at gå på opdagelse i små boder, tage en tur i pariserhjulet og se den flotte udsigt over midtbyen, varme sig på lidt varmt at drikke eller synge med på lidt julemusik.

En tur på julemarkedet på Gammeltorv kan eventuelt kombineres med en tur på skøjter ved C. W. Obels Plads. Skøjtebanen forventes at åbne d. 15. december og vil være åben hen over vintermånederne. Der er både mulighed for at medbringe egne skøjter og skøjteudlejning. Banen holder åbent på hverdage kl. 15.00 – 20.00, lørdage og søndage kl. 11.00 – 18.00 og i skolernes ferie kl. 12.00 - 20.00.  


Bliver det for koldt at være ude i vintervejret, kan du trække indenfor hos Aalborg Teater. Uanset om du er til jul eller ej, så er der med garanti et teaterstykke for dig. Du kan læse meget mere om de spændende forestillinger, der finder sted i december og i det nye år på Aalborg Teaters hjemmeside. Som altid er der rabat priser til unge under 25 år og studerende (uanset alder). 

Du kan d. 13. december fra kl. 16.00 komme til Julebyttemarked i Studenterhuset arrangeret af Dansk Naturfredsforening / DN ung. Der vil være julehygge og mulighed for bytning af ting og tøj du har til overs derhjemme og det helt gratis – og bæredygtigt. Der vil også være mulighed for at lave sit eget bæredygtige juleudklip af genbrugsmaterialer.

Har du lyst til at sprede juleglæden rundt i byen, kan du støtte årets pakkeleg på Hjerterummet. Hjerterummet er en social café for hjemløse i Aalborg, der afholder pakkeleg juleaften. Du skal blot smutte forbi Hjerterummet (Adresse: Østerbro 20, 9000 Aalborg) med en lille pakke til en værdi af maks. 30 kroner. 

Har du tips til gode oplevelser i byen så skriv gerne til os på Facebook eller studyaalborg@aalborg.dk

Del siden