Inside colour – En totalinstallation af Bodil Nielsen

Oplev en gratis udstilling der tager dig med ind i farvernes verden

Udstillingen varer fra 1. august - 17. oktober 2020 og den er gratis.

 

Inside colour fører dig igennem forskellige associative rum og den giver et indblik i Bodil Nielsens mangeårige kunstneriske forskning i farvens rolle i den visuelle kunst. Udstillingen centrerer sig omkring billedkunstens potentiale til at skabe sansebårne og konceptuelle associative rum.

”Gennem en præcist komponeret opsætning af sansebårne og konceptuelle rum udforskes der i Inside Colour i sammenhænge mellem farvers og stofligheders indbyrdes relationer, samt hvordan de aktiverer vores individuelle og fælles kulturelle billedsprog. Udstillingen udfolder således kunstens potentiale som forestillingsrum. Bodil Nielsens installation bevæger sig i et spektrum, som strækker sig fra værkets potentialer for fortolkning og reference til at bevæge publikum, til den umiddelbare uoversættelige sansebårne oplevelse og indtagelse af et kunstværk”

FERNISERING

Lørdag den 1. august 2020 kl. 13

Kunsthal NORD inviterer til fernisering af udstillingen Inside Colour af Bodil Nielsen.
Åbningstale afholdes af kurator, Nina Wöhlk

Find begivenheden på Facebook: Fernisering af Inside Colour


ARTIST TALK I PROCES
TORSDAG DEN 30. JULI KL. 17
Midt i installeringen fortæller kunstner Bodil Nielsen om sin praksis og tilblivelsen af den aktuelle udstilling. 

 
OMVISNING
Hver onsdag kl. 16 fra d. 12 august til d. 17 oktober
Omvisning i udstillingen Inside Colour. Tag med rundt i kunsthallen, få en kunstfaglig introduktion og kom tættere på værkerne og udstillingen. Første omvisning er onsdag d. 12. august kl. 16.Inside Colour

Del siden