Covid-19 – Hvad betyder det for Aaborg?

Verdenen over er påvirket af Covid-19 pandemien, men hvad betyder det for Aalborg?

Regeringen i Danmark har som et led i en afbødningsstrategi lukket dele af Danmark ned for en periode. Uddannelsesinstitutionerne er lukket for adgang, de offentlige medarbejdere er i så vidt muligt omfang sendt hjem på hjemmearbejde, mens flere brancher indenfor den private sektor er blevet midlertidig lukket. Det er ligeledes ikke tilladt at samles mere end 10 personer. Vi vil gerne opfordre jer til at hjælpe med at stoppe smittekæden. Det gør vi ved at være sammen hver for sig.

 

Covid-19 og regeringens politiske retningslinjer betyder, at de informationer om services og aktiviteter, som vi henviser til her fra StudyAalborg med al sandsynlighed vil være påvirket af situationen. Vi ved endnu ikke hvor længe tingene vil være forandret, eller ud fra hvilken strategi landet bliver åbnet op igen. Vi kan derfor meddele, at biblioteker, diverse rådgivningstilbud og Aalborg Kommunes aktiviteter periodisk vil være lukket ned for fysisk adgang. Sportsforeninger og fitnesscentre er ligeledes ikke tilladt at holde åbne. Heldigvis forsøger institutioner og organisationer at udbyde deres services i elektronisk form, så klik ind på deres hjemmesider og se hvordan det konkrete sted kan hjælpe dig på afstand. I den kommende periode vil vi da opfordre til at du krydstjekker de informationer, som vi har udgivet i vores artikler med institutioner, organisationer og foreningernes egne informationskanaler, da deres forhold kan ændre sig fra dag til dag.

 

Godt nyt er der alligevel på vej, for når situationen igen er tilbage til normaltilstanden, vil vi afholde den Kultur Crawl her i Aalborg, som vi tidligere har måtte aflyse grundet forsamlingsforbuddet, samt nedlukning af de kulturelle institutioner. Hold dig derfor opdateret her på StudyAalborg.dk, hvis du vil opleve Aalborg.

 

 

 

Del siden