Afterstudy for studiepraktikanter 2019

Aalborg har et fedt studiemiljø, som dækker over meget mere end de timer, du bruger på din uddannelsesinstitution. Dette vil vi i Aalborg gerne give jer fremtidige studerende et indblik i. For at byde alle studiepraktikanter velkommen til jeres fremtidige uddannelsesby Aalborg, giver Aalborg Kommune jer derfor mulighed for at deltage i byvandringer d. 23.10.19.

Vandringerne starter i Kedelhallen i Nordkraft fra kl. 15.30. Der vil blive afviklet vandringer af en times varighed med et kvarters mellemrum, hvor den sidste vandring forventes afsluttet kl. 18.00.

Afterstudy i Nordkraft

Turen går forbi en  ungdomsbolig, der vil blive fremvist, så du har mulighed for at opleve, hvordan studerende kan bo i Aalborg. Derudover vil guiderne føre jer rundt i byen og undervejs fortælle lidt om de bygninger og seværdigheder, som findes på vejen. Turen går blandt andet forbi byens festcentrum, Jomfru Ane Gade, hovedbiblioteket og Studenterhuset, der byder på en coffee-to-go. Turen rundt i byen ender, hvor den startede - i Nordkraft.

Vi glæder os til at se jer!

Del siden