Åbent Hus Aalborg 2020

Her på Study Aalborg kan vi løfte sløret for Åbent Hus Aalborg, der finder sted i Musikkens Hus og universitetsbygningen Create d. 28 februar 2020 kl. 09.00 - 16.00

 

På dagen kan du blive klogere på Aalborgs mange uddannelsesmuligheder og finde den uddannelse, der er den helt rigtige for netop dig.

 

Derudover vil du kunne finde en masse information om studieboliger og studielivet i Aalborg. Du kan både besøge stande og deltage i oplæg. 

 

Få transport til Åbent Hus for 1 krone ved at følge guiden fra NT.

 

www.aabenthusaalborg.dk kan du læse meget mere om arrangementet og sammensætte dit helt eget program for dagen. Du kan også se denne video og få en smagsprøve på arrangementet. 

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om studielivet i byen og dine muligheder for at bo i én af byens mange attraktive kollegie- eller studieboliger, anbefaler vi, at du til arrangementet hører oplæg om livet som studerende, der afholdes af studerende selv.

 

Kom til boligfremvisning 

Derudover er der mulighed for at komme med på en guidet tur til én studiebolig i byen. Her vil du få mulighed for at se hvordan en studerende bor. Det er studerende der bor på kollegierne Aurora (Stjernepladsen 19 og 27), Østerbro brygge (Østerbro 31) og Nørregadepassagen (Østerbro 3), der vil fremvise deres lejlighed. De guidede fremvisninger begynder kl. 12:30, men kom gerne lidt før, så du kan nå at komme med på turen. På billederne herunder kan de se, hvor du skal møde op henne.

 Oversigt over createMødested

 

Det er også oplagt, at du hører oplæg vedrørende ansøgning om kollegie- og studiebolig i Aalborg, hvilke anvises via AKU (Anvisning af Kollegie- og Ungdomsboliger). Der vil også være stande, hvor du kan få mere information om boligerne, ansøgning og anvisning. 

 

Ved havnefronten mellem Create og Musikkens Hus ligger studieboligerne Larsen Waterfront. Disse boliger vil du ikke kunne se på dagen til Åbent Hus, men i videoen nedenfor kan du få inspiration til, hvordan du kan indrette dig i en studiebolig. Vil du vide mere om ejendommen, kan du se denne video.

 

 

 

 

 

 

Del siden