Midlertidig udsat - Kultur Crawl

Er du ny i byen og kunne du godt tænke dig at se mere til hvad Aalborg har at byde på? Eller er du gammel i gårde og har lyst til at udvide din horisont? Så skal du da med på vores Kultur Crawl.

OBS. Kultur crawlen er blevet udsat. Vi har valgt at følge regeringens anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Når tilstandende igen bliver normale vil vi arbejde på at arrangere vores kultur crawl påny. 

 

Hvad er kultur crawl?
StudyAalborg vil gerne invitere dig og dine venner med på en underholdende guidet tur rundt i midtbyen. Her vil du møde et lille udsnit af den Aalborgensiske kultur og få et indblik i teater, film, scenekunst, frivilligt arbejde og besøge studenterhuset. Dette er alletiders mulighed for kvit og frit at blive lidt klogere på det kulturelle liv, der rører sig i Aalborg. Vi mødes d. 26/03 2020 kl. 17:00 på Det hem´lige teater (Kjellerupsgade 20) og går i samlet flok. Programmet slutter kl. 20:30 på studenterhuset. 


Hvor skal vi hen?
Vi skal besøge det hem´lige teater, som har arrangeret spændende underholdning for os. Bagefter skal vi have en sandwich, hvorefter vi skal ned til Biffen, der vil fortælle om biografens særegne biografoplevelser. Efterfølgende får vi besøg af Red Barnet Ungdom og Vækstlag 9000, som er to frivillige organisationer. Vi slutter af på Studenterhuset.

Hvad skal du gøre?
Vil have gratis forplejning på turen? Tilmeld dig på NemtilmeldObs. Tilmelding er bindende).
Du kan også finde arrangementet på Study Aalborgs Facebook. 


Kom frisk og nyd en dejlig aften. 

 

Kultur crawl

Del siden