Invitation til eftermiddag for unge hørehæmmede

Eftermiddag for unge hørehæmmede i Aalborg den 22. jan 2022

I takt med at Aalborg er en voksende uddannelsesby, så ønsker vi at at opbygge et ungemiljø for de unge hørehæmmede, som bosætter sig i Aalborg. Derfor inviterer vi til en ungeeftermiddag

Lørdag den 22. januar kl. 14. 45  

Institut for Syn og Hørelse i Aalborg

Sofiendals vej 91, 9220 Aalborg SV

Programmet vil være en blanding af fagligt input og socialt samvær.

  1. 45: Salen åbnes, og der vil være mulighed for at forsyne sig med kaffe og kage, så vi er klar til

15.00: Kort præsentationsrunde

  1. 15: Oplæg ved Joan Klindt Høy. Joan er fra Marselisborg Centerets Høreafdeling i Aarhus.

Joans fokusområde vil være Ung og voksen med høretab. Her vil hun komme med en introduktion til ”voksenregler” om f.eks bevilling af høreapparater og hjælpemidler. Hvordan man tager højde for sit høretab i sit valg af uddannelse og job. Overgangen til studie og job og hvilke støttemuligheder der er til jobbet.

16.30: Pause med kolde drikkevarer

16.45: Joan afslutter sit oplæg og der er tid til spørgsmål og debat

  1. 15: Cristina Grøndal Kristensen fra Høreinstituttet i Aalborg fortæller om Høreinstituttes tilbud og der laves en opsamling og afrunding.
  2. 17.45: Starter den uformelle del, hvor vi hjælpes ad med at bygge om og dække bord, så vi er klar til spisning kl. 18.00. Aftenen slutter kl. 19.30 efter fælles oprydning.

Deltagerne er unge hørehæmmede i alderen 18-35 år og behøver ikke at være medlem af Høreforeningen.   Alle unge hørehæmmede fra Nordjylland er hermed inviteret, samtidig med at unge fra Aarhus lokalafdeling er inviteret med som gæster. Arrangementet er gratis.

Lidt praktisk: Bus nr. 14 kører fra Aalborg Station til Sofiendalsvej (stoppested Lindenborgvej) Tilmelding til aalborg@hoereforeningen.dk eller sms på mobil 24 22 89 64, senest den 5. jan.

Arrangør: Høreforeningens lokalafdeling for Aalborg og Brønderslev

Del siden