Velkommen til de nye studerende i Aalborg 2021

I begyndelsen af din studietid er der helt naturligt en masse nye fede indtryk, og det kan svært at navigere i alle de informationer, som du får med dig på din vej. Dette år er bestemt ingen undtagelse, hvor Corona påvirker studiestarten og generelle aktiviteter i byen. Vi vil i StudyAalborg gerne gøre det lettere for dig som studerende, hvorfor vi tilbyder dig let adgang til informationer om studie-og fritidsaktiviteter, der finder sted i Aalborg året rundt.

Her på StudyAalborg.dk samler vi væsentlige informationer, så du altid kan holde dig opdateret omkring begivenheder og arrangementer i byen, sportsklubber, studiejobs og mulighed for frivilligt arbejde. Vi står også selv bag flere større initiativer, der er målrettet dig som studerende. Følg derfor gerne med her på siden eller følg os på Facebook eller Instagram.

Måske har du hørt om Studiebobler? Som noget nyt i år introducerer vi Bobleberg.dk. Her kan du som aalborgenser orientere dig i arrangementer, der er relevante for dig. Du kan også selv lave bobler/opslag, i din søgen efter nye bekendtskaber i byen. Det kan f.eks. være en strikke-makker eller en at gå til en ny sport med.

Og nu vi er ved sport, så vil vi lige slå et slag for et nyt initiativ som vi kalder StudyAalborg Try Out. Her giver vi dig muligheden for, gratis og uforpligtende, at shoppe rundt mellem et udpluk af Aalborgs fantastiske foreningsliv. Vi har blandt andet vandski, fægtning, yoga, fodbold på programmet. Følg linket for mere information.

Study Aalborg Try Out - Study Aalborg

 

Studiestart 2019

På billedet, studiestart 2019

 

Vi har lavet en virtuel rundvisning i Aalborg kun til jer 

 

 

Brænder du inde med tips, som vi bør sprede budskabet om, så skriv endelig til os på mail eller på Facebook. Vi har et stort ønske om, at være i tæt dialog med studerende i byen og vil meget gerne høre fra jer!

Del siden